از سوی معاونت گردشگری صورت گرفت؛
ابلاغ بخشنامه دستورالعمل صدور مجوز فعالیت موسسات آموزشی گردشگری
به گزارش بن ایر، سرپرست دفتر مطالعات گردشگری از ابلاغ بخشنامه اصلاح دستورالعمل و ضوابط صدور مجوز فعالیت مؤسسات آموزشی، مجوز تدریس و صدور گواهینامه به ادارات کل میراث فرهنگی استان ها اطلاع داد.
به گزارش بن ایر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ابوطالب قاسمی با این خبر اظهار داشت: بر طبق این بخشنامه اعتبار مجوز مدرسان برای تدریس در دروسی که مجوز آنها قبلاً صادر گردیده است از زمان صدور به مدت سه سال بوده و نیازمند ارسال درخواست و مدارک آنها برای تمدید مجوز نیست.
سرپرست دفتر مطالعات، برنامه ریزی و آموزش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: مؤسسات آموزشی موظف می باشند پیش از شروع هر دوره، لیست کامل مدرسان شامل متقاضیان جدید گرفتن مجوز و مدرسان دارای مجوز قبلی را به اطلاع ادارات کل استانی مربوطه برسانند.
به گفته قاسمی مسؤولیت نظارت بر نحوه فعالیت این افراد در مؤسسات دارای مجوز، بر عهده ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استانها است و هرگونه سوءاستفاده احتمالی، در قالب مقررات بررسی و اقدام مقتضی به انجام می رسد.
سرپرست دفتر مطالعات، برنامه ریزی و آموزش گردشگری افزود: ادارات کل استانی مکلف هستند اطلاعات مدرسان دارای مجوز در هر دوره را بصورت گزارشات دورهه ای به دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی گردشگری منعکس کنند.
به گفته وی شروع دوره، منوط به ارسال لیست مدرسان مربوطه به تفکیک هر درس در هر مؤسسه، به دفتر مذکور خواهد بود.
سرپرست دفتر مطالعات، برنامه ریزی و آموزش درباب بند ۲ این بخشنامه گفت: بمنظور تسهیل در رسیدگی به درخواست های متقاضیان تدریس در مؤسسات آموزشی، تا اطلاع ثانوی تصویر درخواست امضا شده متقاضیان در صورت تأیید مدرس با مسئولیت مؤسسه آموزشی، نیز مورد قبول است و هرگونه سوءاستفاده احتمالی در این خصوص، سبب لغو مجوز مؤسسه می شود.
قاسمی درباب بند ۳ این بخشنامه اظهار داشت: با هدف تسهیل و تسریع در پروسه برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی و کاهش پروسه اداری، از تاریخ ابلاغ این بخشنامه، اعتبار مجوز دوره ها برای مؤسسات، سه سال است و مؤسسات آموزشی موظفند، ضمن اطلاع رسانی دوره های مربوطه در هر مرحله، هرگونه تغییر در دوره ها را نیز به ادارات کل استانها اطلاع دهند.
وی در ادامه اشاره کرد: مطابق با دستورالعمل و ضوابط آموزشی، هر مدرس فقط در دو درس دارای آزمون جامع، امکان گرفتن مجوز را دارد و مؤسسات آموزشی مکلف هستند از به کارگیری افراد متقاضی بیش از دو درس برای تدریس موضوع این بند، اجتناب کنند.
به گفته قاسمی، برمبنای بند آخر این بخشنامه، تمام مدارک ارسالی در رابطه با مدرسان و مؤسسات آموزشی همچون تاییدیه امضا درخواست مدرس موضوع بند ۲ این بخشنامه برای صدور هرگونه مجوز به دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی گردشگری، باید ضمن بررسی دقیق توسط مسئولین و کارشناسان آموزش اداره کل استان گواهی و تأیید شود.
وی اشاره کرد: این بخشنامه از تاریخ صدور، برای یک سال بصورت آزمایشی ابلاغ و در صورت موفقیت در اجرا، ادامه خواهد داشت. مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه بر عهده ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استانها خواهد بود.
منبع: بن ایر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب