BonAir
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بن ایر

صالحی امیری:

در صیانت از آثار تاریخی کشور کوتاهی هایی صورت گرفته است

در صیانت از آثار تاریخی کشور کوتاهی هایی صورت گرفته است

به گزارش بن ایر، وزیر میراث فرهنگی اظهار داشت: به علت محدودیت منابع و امکانات کافی و در دسترس، در صیانت از آثار تاریخی کشور کوتاهی هایی صورت گرفته و توسعه و صیانت از میراث فرهنگی کشور لازم است.


به گزارش بن ایر به نقل از مهر، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هفتمین نشست تخصصی سراسری فرماندهان، معاونان، مسؤلان و مدیران پایگاه های حفاظتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که امروز در کاخ نیاوران برگزار گردید، با اعلان اینکه میراث فرهنگی هویت و شخصیت ساز است، اضافه کرد: جیرفت، هگمتانه، شهرسوخته، مرودشت، استخر، فیروزآباد، نقش جهان و همه آثار تاریخی هویت این سرزمین هستند. وی با اشاره به این که جغرافیای ایران و میراث ملموس و ناملموس قدرت نرم کشور هستند، افزود: جامعه با قدرت نرم زیست می کند و با قدرت سخت حفاظت می شود. شما از هویت یک ملت حفاظت می کنید و بسیار کار پرارزش و قابل تقدیری است. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اشاره کرد: جامعه ما دارای هوشمندی بالایی است و روابط خودتنظیمی بین اجزای فرهنگی و دینی دارد. هیچگاه عناصر دینی در مقابل عنصر ملی و ایرانی قرار نگرفته اند. ایرانیت و اسلامیت دو بال یکدیگر هستند و تعارضی بین این دو وجود ندارد. این مقام مسئول با اعلان اینکه به سبب محدودیت منابع و امکانات کافی و در دسترس، در صیانت از آثار تاریخی کشور کوتاهی هایی انجام شده است، بر اهمیت توسعه و صیانت از میراث فرهنگی کشور اصرار کرد و اضافه کرد: به سبب علاقه جامعه ایرانی بخصوص نسل جوان به شناخت و محافظت از میراث فرهنگی، می توانیم سازماندهی مکملی با یگان حفاظت داشته باشیم و با بهره گیری از ظرفیت نیروهای محلی، تشکل ها و انجمن ها از این میراث حفاظت مؤثرتری داشته باشیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مقابله با قاچاق را جهاد دانست و اضافه کرد: در سالهای قبل جنگ و مبارزه، جهاد بود و امروز مقابله با عناصر ضد هویت ملی، جهاد است. رسالت یکی است مأموریت متفاوت می شود؛ اگر آن جهاد مقدس بود این جهاد هم مقدس است. او در آخر همکاریهای مشترک و مؤثر به منظور تقویت و توسعه امکانات، تجهیزات و منابع انسانی یگان حفاظت را مورد تاکید قرار داد. در ادامه، سردار رضا بنی اسدی فر، فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با اشاره به اهمیت هماهنگی و تعامل بین بخشی در وزارتخانه و استان ها به منظور انجام مأموریت ها به تشریح اهمیت یگان حفاظت بعنوان یک یگان عملیاتی در محافظت از میراث فرهنگی پرداخت. نبود ساختار و سازمان مصوب، نبود تجهیزات نوین متناسب با تهدیدات، تقویت تجهیزات حفاظتی، ضعف در پیوند اجتماعی با جوامع محلی، کمبود امکانات خودرویی، موتوری، ارتباطی و اختصاص ردیف های اعتباری همچون موارد عنوان شده از جانب او بود. بنی اسدی فر با اعلان اینکه ایران به لحاظ میراث فرهنگی غنی است این گستردگی و پراکندگی را از مشکلات موجود برای حفاظت و صیانت از این ظرفیت مطرح کرد. فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با اشاره به پیوند نیروهای یگان حفاظت با متخصصان میراث فرهنگی و اهمیت دانش افزایی اشاره کرد: ارتباط با متخصصان همچون باستان شناسان باعث ارتقای اطلاعات علمی و آگاهی افزایی همینطور ایجاد انگیزه مضاعف در اجرای مأموریت های نیروهای یگان حفاظت می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا همینطور به جذب نیروی انسانی جدید و استخدام تدریجی اشاره نمود. در این برنامه، از فرماندهان و مسؤلان برتر یگان های حفاظت میراث فرهنگی تجلیل شد. در این مراسم، سرهنگ محمد علیپور فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان گیلان، سرهنگ علی قربان پور فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی اصفهان، سرهنگ علی قدمی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی لرستان، سرهنگ ناصر شکرخواه فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی اردبیل، سرهنگ کاظم میرمقدم فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خوزستان، سرهنگ جواد خدامرادی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی همدان، مهدی رحیمیان فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان مرکزی و علی توسل پور معاون حفاظتی و امنیتی یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور، تجلیل و قدردانی شدند.

1403/09/25
10:07:39
5.0 / 5
266
تگهای خبر: آثار تاریخی , تاریخی , تخصصی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲