BonAir
بن ایر

در ۴ استان؛

مسابقه آشپزی توسط افراد تأثیر گذار دارای معلولیت

مسابقه آشپزی توسط افراد تأثیر گذار دارای معلولیت

به گزارش بن ایر، مسابقه آشپزی و جشنواره منطقه ای طعم امید ۲ با مبحث طبخ غذاهای سنتی توسط افراد اثرگذار دارای معلولیت در ۴ استان گیلان، مازندران، گلستان و تهران برگزار می گردد.


به گزارش بن ایر به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جهت برقراری پیوند میان گردشگری دسترس پذیر با گردشگری خوراک و کمک به دستیابی به لذت طعم گردشگری با استفاده از مهارت آشپزی افراد دارای معلولیت و همینطور به منظور پشتیبانی از گروههای مختلف افراد دارای معلولیت و انجمن های فعال در این عرصه، مسابقه و جشنواره منطقه ای طعم امید ۲ با حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اجرا می شود. شرکت کنندگان این مسابقه افراد دارای معلولیت واجد شرایط از گروههای معلولیتی جسمی حرکتی، نابینایان و افراد با سندرم داوون هستند که در طبخ غذاهای سنتی مبتنی بر فرهنگ خوراک استانهای منطقه شمال کشور شامل گیلان، مازندران و گلستان و هم استان تهران به رقابت می پردازند. در انتخاب استان ها، در واقع فرهنگ خوراک و نوع غذای سنتی و بومی این استان ها و همینطور توانمندی افراد دارای معلولیت در طبخ این نوع غذاها مدنظر است، یعنی افراد دارای معلولیت شرکت کننده در مسابقه باید نسبت به طبخ غذاهای سنتی این استان ها بر مبنای لیست تهیه شده، در مسابقه شرکت نمایند. با عنایت به این که مسابقه طعم امید ۱ به صورت پایلوت و متمرکز برگزار شده است، بنابراین مسابقه طعم امید ۲ به صورت منطقه ای برای منطقه شمال کشور و تهران توسط انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس با مشارکت ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بخش خصوصی ۴ استان مذکور اجرا می شود. لازم به ذکر است برای مسابقه طعم امید ۲ شعار طعم گردشگری با افراد تأثیرگذار دارای معلولیت درنظر گرفته شده است. این مسابقه که به صورت جشنواره و با هدف ارتقای دسترس پذیری افراد دارای معلولیت در صنعت توریسم خوراک، احیا و ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی مناطق کشور، کمک به تقویت مهارت و اشتغال زایی افراد دارای معلولیت و تقویت خودباوری و ایجاد نشاط میان افراد دارای معلولیت طراحی شده است، در چارچوب سه مرحله اصلی: ثبت نام و ارزیابی اولیه لیست و شرایط متقاضیان، اجرای مسابقه مقدماتی در استانهای مذکور و برگزاری مسابقه نهایی در شهر تهران با حضور نفرات برتر استانی، برگزار می شود. مراحل ارزیابی اولیه استانی بر مبنای لیست غذاهای انتخابی متقاضیان، در محل این ۴ استان صورت می گیرد و نفرات اول برگزیده از هر یک از گروههای معلولیتی فوق در استان، به مسابقه نهایی راه پیدا می کنند. مجموعاً ۱۲ نفر برگزیده از چهار استان جهت شرکت در مسابقه نهایی در تهران مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرند و به ۳ نفر برتر از گروههای معلولیتی جوایز نفیس نقدی اهدا خواهد شد. متقاضیان شرکت در مسابقه می توانند، به منظور اطلاع از شرایط شرکت کنندگان، لیست غذاهای مورد ارزیابی، مهلت و شرایط ثبت نام و تاریخ برگزاری مسابقه از راه QR کد مندرج در پوستر یا لینک https: //survey.porsline.ir/s/ZOtNhadl اقدام نمایند.


منبع:

1403/05/06
09:17:53
5.0 / 5
445
تگهای خبر: توریسم , سنتی , شركت , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵