استاندار:
گردشگری عامل مهمی در توسعه سیستان و بلوچستان است
به گزارش بن ایر ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بخش گردشگری یكی از موثرترین و مهمترین حوزه ها برای توسعه این استان به حساب می آید.
احمدعلی موهبتی ۳۰ بهمن ماه در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر سیستان و بلوچستان اظهار نمود: برای افزایش حضور گردشگران به استان برقراری ارتباط با استان های همجوار به روش های مختلف همچون هوایی ضروریست و باید به یارانه سفر هم توجه ویژه شود.
وی افزود: ظرفیت های مطلوبی در بخش خصوصی، آموزش و پرورش و سایر دستگاه ها برای جذب توریست به سیستان و بلوچستان وجود دارد كه باید به بهترین نحوه از آنها بهره گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به سیل اخیر اظهار داشت: گرچه سیل آثار مخرب فراوانی را برای منطقه به همراه داشت اما از جانب دیگر سبب تغییر نگاه مردم كشور به این استان و شناخت بهتر آنان از فرهنگ و آداب این دیار شد و به شكلی چهره واقعی مردمان این منطقه را نمایان كرد.
مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار داشت: برای افزایش جذب توریست به استان برنامه های متنوعی نظیر اجرای جشن نوروزی با مشاركت كشورهای همسایه، نوروز بازار در شهرستان هایی نظیر زابل و چابهار، برگزاری همایش شاهنامه خوانی در كوه خواجه، معرفی استان در نمایشگاه ملی و بین المللی نظیر برلین، حضور بازیگران مشهور كشور در استان و برگزاری رقابت های بومی و محلی مورد توجه قرار گرفته است.
علیرضا جلالزایی اضافه كرد: انتشار كتاب راهنمای گردشگری سیستان و بلوچستان به پنج زبان، تهیه و انتشار برنامه های تلویزیونی متنوع از ظرفیت های گردشگری استان و پخش آنها در صدا و سیمای كشور از دیگر برنامه ها برای تغغیر نگاه به استان و افزایش جذب توریست به آن بوده است.
وی اظهار داشت: سال قبل ۹۹ نوروزگاه در سیستان و بلوچستان برپا شد كه سال جاری بر مبنای برنامه ریزی های انجام شده شمار آنها به ۱۱۷ نوروزگاه افزایش می یابد.
مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با اقداماتی نظیر معرفی ظرفیت های گردشگری و جاذبه های دیدنی منطقه سفر به این استان پهناور در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: افزایش پروازها و تاسیسات گردشگری، آموزش جوامع محلی و فعالان گردشگری، بهبود زیرساخت ها و معرفی همه جانبه استان در سطح ملی از نتایج پویش ملی معرفی و سفر به سیستان و بلوچستان بود.
جلالزایی بیان نمود: مرحله دوم پویش ملی معرفی و سفر به سیستان و بلوچستان بعد از بُعد ملی كه نتایج مثبتی در برداشت شروع شد.
وی اظهار داشت: مرحله جدید پویش ملی معرفی و سفر به سیستان و بلوچستان بعد از بُعد ملی كه نتایج مثبتی در برداشت آغاز راهی بزرگ و نگاه به تعاملات بین المللی و میزبانی كشورهای حاشیه اقیانوس هندبرای سال ۱۴۰۰ است.
مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح كرد: مقرر است سال ۱۴۰۰ این استان پایتخت گردشگری كشورهای حاشیه اقیانوس هند شود كه گام نخست در سال آینده با میزبانی از وزرای گردشگری حاشیه اقیانوس هند آغاز خواهد شد.
وی رفع مشكل آب شرب محوطه جهانی شهر سوخته، حل مشكل سوخت مسافران نوروزی در روزهای نوروز، رفع مشكل راه های دسترسی و جاده ای استان، راه اندازی جاده موقت دسترسی به كوه خواجه و مشاركت دستگاه های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر در شكل گیری نوروزی متفاوت برای مسافران را خواهان شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب