BonAir
بن ایر

نماینده مردم اصفهان مطرح كرد

شناسایی ۱۷ مشكل و موانع در رابطه با صنایع دستی

شناسایی ۱۷ مشكل و موانع در رابطه با صنایع دستی

به گزارش بن ایر نماینده مردم اصفهان با انتقاد از نبود برنامه در حوزه صنایع دستی اظهار داشت: 17 سرخط از مشكلات و موانع صنایع دستی را شناسایی كرده ایم كه وجود آمار صنایع دستی تقلبی یكی از آنهاست.



به گزارش بن ایر به نقل از مهر، مراسم گرامیداشت هفته صنایع دستی و تجلیل از پیشکسوتان صنایع دستی و فرش عصر روز گذشته یکشنبه ۲۵ خرداد در تالار ایران فرهنگستان هنر با همکاری تشکل های مردمی صنایع دستی، دانشگاه هنرهای اسلامی فرشچیان و کمیسیون ملی یونسکو انجام شد.
در این برنامه عباس مقتدایی نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی انتقاداتی را نسبت به عدم وجود برنامه های در رابطه با صنایع دستی داشت و اعلام نمود: دریغ از یک برنامه جامع کوتاه مدت و میان مدت البته برنامه بلندمدت هم در صنایع دستی نداریم. توسعه صنایع دستی در برنامه ها متوقف است. شاهد تغییرات سریع در مدیریت ها هستیم.
وی اظهار داشت: عدم مشارکت بین بخش ها در امتداد توسعه صنایع دستی، وجود آمار قابل توجه صنایع دستی تقلبی تنها قسمتی از ۱۷ سرخط جمع آوری شده درباره موانع و مشکلات این هنر است که به آن می توان عدم شناسایی بازارهای هدف، مشکلات صادرات صنایع دستی، تاثیر عدم توسعه گردشگری بر بازار صنایع دستی، نبود استانداردهای لازم برای تولید، عدم برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی، کمرنگ بودن نقش آموزش و پرورش در این هنر و از بین رفتن بعضی از هنرهای صنایع دستی را به این هنر افزود. ما بعضی از رشته های صنایع دستی را به موزه ها سپرده ایم، بانک اطلاعاتی مربوط به کارگاه های صنایع وجود ندارد، وقتی نمی دانیم چند کارگاه داریم چطور می توانیم برای آن برنامه ای داشته باشیم، ما حالا با عدم همکاری سفارت خانه ها در برگزاری نمایشگاه های در رابطه با صنایع دستی رو به رو هستیم. حتی موزه صنایع دستی نداریم اینها بعضی از مشکلاتی هستند که درباره آنها برنامه ریزی نشده است. ما امروز با یک مجموعه ضعیف شده رو به رو هستیم، امروز هنرمندان می خواهند صدای خودرا در مجلس بشنوند.
مقتدایی اظهار داشت: تلاش می نماییم فراکسیون پشتیبانی از صنایع دستی و هنرمندان کشور به زودی شکل بگیرد. من به نمایندگی از ملت این مساله را پیگیری خواهم کرد.
در ادامه این برنامه از هنرمندان صنایع دستی تقدیر گردید که اسامی آنها به شرح زیر است:
امیرمنصور احمدی پیشکسوت رشته منبت
مهین بدیعی پیشکسوت رشته منبت
حسن پیران پیشکسوت رشته گچ بری سنتی
حسین شمس پیشکسوت رشته قفل سازی سنتی
محمود صفری روشن پیشکسوت رشته سرامیک
مهدی علمداری پیشکسوت رشته قلمزنی
مهرزمان فخار منفرد پیشکسوت رشته نگارگری و هنرهای لاتین
قربانعلی مزینانی پیشکسوت رشته مرمت و رفوگری فرش
کامران آراسته هنرمند فعال رشته مینای خانه بندی
محسن الله مرادی هنرمند فعال رشته منبت
حسین غزنوی هنرمند فعال رشته سفال و سرامیک
مینا مهرجویی هنرمند فعال رشته پته دوزی کرمان
همچنین از پاسداران سلامت نیز در این برنامه تقدیر به عمل آمد.


منبع:

1399/03/27
23:52:56
5.0 / 5
2769
تگهای خبر: آموزش , تولید , سنتی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴