در گفت وگو با بن ایر
واکنش اتحادیه اروپا به مذاکره آتی ایران و آمریکا در عمان
به گزارش بن ایر، سخنگوی اتحادیه اروپا به مذاکره آتی غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان واکنش نشان داد.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، یک سخنگوی اتحادیه اروپا از مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا که مقرر است روز شنبه در عمان و به شکل غیرمستقیم برگزار شود، استقبال کرد.
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه و در مسافرت به الجزایر، ضمن اشاره به تحولات اخیر و آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا، تصریح کرد که مذاکرات آتی در مسقط فرصت جدیدی به دیپلماسی و آزمونی برای سنجش جدیت آمریکاست که سابقه طولانی بدتعهدی و یکجانبه گرایی در کارنامه خود دارد.
یک سخنگوی اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگار ایسنا در رابطه با موضع بروکسل نسبت به مذاکره آتی تهران-واشنگتن در مسقط اظهار داشت: «ما اعلام گفت وگوها میان ایران و ایالات متحده را مورد توجه قرار داده ایم. هر تحولی که فرصت های یک نتیجه دیپلماتیک را افزایش دهد، حرکت در راه درست است و ما از آن استقبال می کنیم».
این دیپلمات اروپایی در ادامه اظهار داشت: «ما بر تعهد خود برای نیل به یک چاره دیپلماتیک که تنها راه پایدار برای رسیدگی به برنامه هسته ای ایران است، تأکید می نماییم. این مورد به تازگی توسط نماینده عالی اتحادیه اروپا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل هم مورد تأکید قرار گرفت».
او اظهار داشت: «ما همینطور بر اهمیت یک رویکرد چندجانبه تأکید می کنیم».
این سخنگوی اتحادیه اروپا در انتها خبر داد: «ما کانال های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می کنیم».
این اظهارنظر در حالیست که «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه و در مسافرت به وین، برای اولین بار با مسؤلان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و رایزنی کرد.
در دیدار تخت روانچی و «اولاف اسکوگ» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در رابطه با طیفی از موضوعات مورد مورد اهتمام مشترک همچون بحث های در رابطه با آخرین وضعیت مبحث هسته ای، رفع تحریم ها و چشم انداز مذاکرات گفتگو و تبادل نظر شد. همچنین، مقرر شد گفت وگوها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
روز سه شنبه همینطور نشست هیئت های کارشناسی ایران، روسیه و چین در مسکو برگزار شد و طبق روایت «کاظم غریب آبادی» معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه ایران، طرف ها ضمن به اشتراک گذاشتن دیدگاه و پیشنهادات خود درمورد مسیر پیش رو و تحولات در رابطه با مبحث هسته ای، رفع تحریم و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، بر تعهد خود به استمرار هماهنگی های نزدیک سه جانبه تاکید کردند.
منبع: بن ایر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب