در دیدار مدیركل میراث فرهنگی و رئیس جهاد دانشگاهی استان تأكید شد
لزوم بازنگری در سند جامع توسعه گردشگری استان ایلام
بن ایر: رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام اظهار داشت: مزیت های نسبی هر یك از شهرستان های ایلام در جذب گردشگر توسط جهاد دانشگاهی ایلام در دست بررسی می باشد.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، «سید غلامرضا حسینی»، در دیدار با مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام اظهار نمود: در بحث توریسم ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه روستایی وجود دارد كه به خوبی شناسایی و مورد توجه واقع نشده اند.
وی با بیان این كه جهاد دانشگاهی توانسته است اقدامات آموزشی و پژوهشی خوبی در سطح كشور انجام دهد، اضافه كرد: با پیگیری های صورت گرفته، مجوز تأسیس مركز فوق تخصصی توریسم دریافت شده تا هم كار آموزشی ثمربخش از قبیل آموزش لیدر تورهای گردشگری صورت گیرد و هم پژوهش های مفید برای بهره مندی از ظرفیت های استان صورت گیرد.
حسینی سند توسعه گردشگری استان را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: در صورت تنظیم و به روزرسانی این سند، ارتباطاتی كه باید بین دستگاه های اجرایی برای توسعه توریسم تولید یا تقویت شوند دیده می گردد و جایگاه اداره كل گردشگری به درستی تعیین خواهد شد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی توریسم را اقتصاد بی وزن خواند و با اشاره به این كه در این حوزه دو مبحث آموزش و تقویت بخش خصوصی بسیار مهم است، خاطرنشان كرد: هر كدام از مسئولان باید در این حوزه مسئولیتی را به عهده بگیرند تا این حوزه آنگونه كه لازم است، تقویت شود.
وی اظهار نمود: نرخ ناباروری در غرب كشور بیش از نرم كشوری است و می توان با تولید مركز درمان ناباروری قابلیت جذب توریسم سلامت را به وجود آورد.
«عبدالمالك شنبه زاده»، مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم اظهار داشت: طبق پیش بینی های صورت گرفته صنعت گردشگری در آینده به صنعت اول دنیا تبدیل خواهد شد، چون صنعتی پاك است كه به محیط زیست آسیب وارد نمی كند، به جوامع و فرهنگ ها احترام می گذارد و 60 تا 70 درصد آن مبتنی بر فكر و ایده است.
وی ایلام را در همه تقسیم بندی های گردشگری از قبیل تاریخی، طبیعی، اقوام، دفاع مقدس و مذهبی مستعد دانست و اظهار داشت: ایلام با همه این پتانسیل ها، در حوزه گردشگری ناشناخته مانده است.
شنبه زاده سند توسعه گردشگری استان را نیازمند بازنگری برشمرد و اضافه كرد: در این سند به دلیل قدیمی بودن، خیلی از الزامات جدید همچون رویداد اربعین دیده نشده است.
وی صنعت گردشگری را پازلی دانست كه اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بخش كوچكی از آن است و اضافه كرد: در سند جامع توسعه گردشگری باید سهم و وظایف هر یك از ادارات و ارگان ها در حوزه گردشگری تعریف شود.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خاطرنشان كرد: موانع گردشگری استان قابل رفع هستند، اما این امر در صورتی محقق خواهد شد كه تبدیل به خواست و دغدغه همگی شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب