رئیس سازمان میراث فرهنگی خبر داد؛
راه اندازی پایگاه حفاظت از سنگ نگاره های باستانی تیمره در خمین
به گزارش بن ایر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی كشور از طریق اندازی پایگاه حفاظت از سنگ نگاره های باستانی تیمره در خمین اطلاع داد.
به گزارش بن ایر به نقل از مهر، علی اصغر مونسان پس از ظهر دوشنبه در جریان بازدید از قلعه تاریخی میشیجان در خمین، در جمع خبرنگاران تصریح كرد: با عنایت به درخواست هایی كه در ارتباط با لزوم حفظ سنگ نگاره های باستانی در منطقه تیمره شهرستان خمین وجود داشت، دستور اقدام جهت راه اندازی پایگاه حفاظت از این محدوده به معاونت سازمان میراث فرهنگی ابلاغ گردیده كه بزودی عملیاتی خواهد شد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی كشور اضافه كرد: الان در سطح كشور ۱۹۰۰ پروژه حوزه گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۱۸۰هزار میلیارد تومان در حال اجرا می باشد و این حجم از سرمایه گذاری در بخش گردشگری كشور، نشانگر تحرك و امید سرمایه گذاران این حوزه است.
مونسان بیان كرد: هم اكنون در نقاط مختلف كشورمان، بیشتر از ۵۰۰ پروژه هتل سازی در دست اقدام است و این نشان داده است كه با وجود تحریم ها، توانسته ایم در بخش گردشگری شاهد شرایط مطلوب و استقبال سرمایه گذاران باشیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی كشور تصریح كرد: طی سال ۹۷ نسبت به سال پیش از آن، ۵۲ درصد رشد ورود توریست خارجی را به كشور داشتیم و آمار گردشگران به ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسید.
وی افزود: امسال هم طبق برآوردها، طی سه ماه نخست سال جاری ورود توریستهای خارجی به كشور، ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی كشور عنوان كرد: یكی از مباحث این حوزه، جلب سرمایه گذاری و مشاركت مردمی در مرمت بناهای تاریخی و واگذاری این بناها است. با عنایت به اینكه منابع محدود است و بودجه موجود جوابگوی حفاظت و مرمت آثار تاریخی نیست، امكان واگذاری بناهای غیر از سطح یك، به بخش خصوصی تحقق یافته است.
مونسان افزود: یكی از این بناهای تاریخی كه به صورت موفق به بخش خصوصی واگذار شده، ارگ میشیجان خمین است كه الان شاهد راه اندازی موزه هم در آن هستیم و مقرر است از مركز اقامتی این مجموعه هم در فاز بعدی بهره برداری شود.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی كشور با اشاره به حوزه صنایع دستی هم اظهار داشت: درآمد صادرات گمركی سال قبل صنایع دستی كشور بیشتر از ۲۸۱ میلیون دلار بوده و بخش مهمی از صادرات این حوزه هم توسط گردشگران به صورت چمدانی انجام می شود كه تخمین زده می شود حدود ۳۰۰ میلیون دلار باشد. در مجموع، كل صادرات سال قبل صنایع دستی كشور حدود ۶۰۰ میلیون دلار بوده و با عنایت به ظرفیت هایی كه كشورمان در این عرصه دارد، تلاش داریم این میزان را به سالانه یك میلیارد دلار برسانیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب